Ako Na Romantickú Večeru

Obsah:

Ako Na Romantickú Večeru
Ako Na Romantickú Večeru

Video: Ako Na Romantickú Večeru

Video: Ako Na Romantickú Večeru
Video: OTECKOVIA - Mišo má Lindu ako na špagátiku 2024, Apríl
Anonim

V živote každého romantika nastane okamih, keď chcete pre svoju polovičku zariadiť niečo zaujímavé a nezabudnuteľné. To si vyžaduje vykonanie romantického aktu, ktorý dodá citom novosť. Romantická večera je jednoduchý, ale vysoko efektívny spôsob, ako povedať svojmu milovanému o svojich citoch a láske. Musíte sa len trochu pripraviť a zmeniť svoj byt na elegantnú reštauráciu.

Ako na romantickú večeru
Ako na romantickú večeru

Inštrukcie

Krok 1

Deň pred romantickou večerou choďte do obchodu, nakúpte všetko potrebné a urobte si zásoby v potravinách. Naplánujte si čas, aby ste mohli robiť všetko a na nič nezabudli.

Krok 2

Varujte svojho blízkeho vopred o svojich plánoch, neodhaľujte však všetky svoje tajomstvá. Uistite sa, že na večer nemá ďalšie plány. Musí byť absolútne slobodný, aby s tebou strávil tento čas.

Krok 3

Využite všetky svoje kuchárske schopnosti a uvarte niečo neobvyklé. Nájdite nové recepty na varenie a prekvapte svojho blízkeho niečím vynikajúcim.

Krok 4

Jedlo by malo byť ľahké, potom po večeri nebude v žalúdku žiadna ťažkosť. Pamätajte, že romantická večera nie je zámienkou na správne stravovanie. V ponuke použite morské plody, zeleninu a rôzne ovocie.

Krok 5

Po príprave romantickej večere upratajte byt.

Krok 6

Nekupujte tvrdý alkohol. Bude stačiť jedna fľaša šampanského alebo dobrého vína.

Krok 7

Postavte stôl v obývacej izbe. Zakryte ho slávnostným obrusom. Usporiadajte prístroje tak, aby ste sedeli oproti sebe. Spotrebiče by vám nemali prekážať počas celého večera.

Krok 8

Nezabudnite na hlavné atribúty romantickej večere - sviečky. Na stole musia byť sviečky v krásnych svietnikoch. Kúpte si vonné sviečky a rozmiestnite ich po celej miestnosti.

Krok 9

Pri výbere kvetov sa obmedzte na malú kyticu alebo len rozsypte lupene ruží na stôl, posteľ a podlahu.

Krok 10

Vešajte balóny po miestnosti. Ľahká nenápadná hudba dodá vášmu večeru čaro. Po večeri doplňte večer pomalým tancom.

Krok 11

Pamätajte, že tento večer musíte vyzerať dobre a mať skvelú náladu. Pár hodín pred večerou si urobte horúci kúpeľ, urobte si vlasy krásnymi, nalíčte sa večerným make-upom a oblečte si najlepší outfit.

Odporúča: