Ako Vypočítať Vaše Gua číslo

Obsah:

Ako Vypočítať Vaše Gua číslo
Ako Vypočítať Vaše Gua číslo

Video: Ako Vypočítať Vaše Gua číslo

Video: Ako Vypočítať Vaše Gua číslo
Video: GUA KUA cislo Pouzitie 1 2024, Marec
Anonim

V súčasnosti sa čoraz viac ľudí obracia k múdrosti starovekých civilizácií, aby dosiahli úspech vo svojej kariére a rodinnom živote. K tomu môžete použiť Feng Shui - čínske učenie, ktoré vám umožňuje nájsť kľúč k úspechu a pohode. Jedným z dôležitých nástrojov feng-šuej je osobné číslo gua. Na jeho výpočet je potrebný váš dátum narodenia a dodržiavanie určitých pravidiel.

Ako vypočítať vaše gua číslo
Ako vypočítať vaše gua číslo

Inštrukcie

Krok 1

Jednou z funkcií výpočtu počtu gua je, že rok narodenia musí byť uvedený podľa čínskeho kalendára. Toto je potrebné urobiť, ak ste sa narodili v januári alebo začiatkom februára. Napríklad v roku 1982 sa čínsky nový rok začal 25. januára, preto pre tých, ktorí sa narodili 24. januára 1982, treba na výpočet počtu gua brať z roku 1981.

Po zadaní roku narodenia pridajte posledné dve číslice. Ak získate dvojciferné číslo, znova pridajte čísla. Napríklad, ak ste sa narodili v roku 1986, výpočet bude: 8 + 6 = 14, 1 + 5 = 5.

Krok 2

Ďalší krok výpočtu závisí od vášho pohlavia. U mužov by sa malo výsledné číslo odpočítať od 10. U chlapcov narodených po roku 2000 by sa toto číslo malo odpočítať od 9.

U ženy sa k číslu získanému pripočítaním posledných číslic roku narodenia musí pripočítať 5 a u dievčaťa narodeného po rokoch 2000 - 6.

Krok 3

Ak ako výsledok všetkých výpočtov získate dvojciferné číslo, musia sa tiež pridať jeho komponenty. Výsledkom bude vaše osobné gua číslo.

V dôsledku toho bude pre muža narodeného v roku 1986 počet gua päť a pre ženu v rovnakom roku narodenia jeden.

Odporúča: