Zábavné Súťaže O Domácu Párty

Obsah:

Zábavné Súťaže O Domácu Párty
Zábavné Súťaže O Domácu Párty

Video: Zábavné Súťaže O Domácu Párty

Video: Zábavné Súťaže O Domácu Párty
Video: 7 Fun Party Game Ideas That Are Great for Groups 2024, Apríl
Anonim

Akákoľvek domáca párty bude nudná bez zaujímavých hier a originálnych súťaží. Účasť na zábavných súťažiach určite rozveselí všetkých prítomných na večierku.

Zábavné súťaže o domácu párty
Zábavné súťaže o domácu párty

Súťaž „Ako získať jablko“

Táto súťaž bude darom z nebies pre každú domácu párty. Na hranie potrebujete veľkú umývadlo naplnenú vodou. Musíte do toho hodiť pár jabĺk. Účastník súťaže sa bude musieť pokúsiť dostať jablká so zubami so zviazanými rukami. Vyhrá ten, komu sa podarí získať najviac jabĺk.

Socha lásky

Táto súťaž s originálnym názvom urobí vašu párty ešte zábavnejšou a zaujímavejšou. Niekoľko ľudí by malo byť vyhodených z dverí. Potom sa vypúšťajú po jednom a fungujú ako sochári. Každý „sochár“je zobrazený ako chlapec a dievča, ktoré musia byť umiestnené tak, aby predstavovali „sochu lásky“. Táto súťaž poskytuje skvelú príležitosť na vysnívanie romantickej témy. Keď bude póza sediacich dosť zvrátená, moderátor vyzve sochára, aby nahradil dievča alebo chlapa. Budúci účastník musí „sochu“prerobiť vlastným spôsobom.

Súťaž Mystery Box

Táto súťaž bude vyžadovať tri veľké škatule, hárok a niekoľko nesúvisiacich predmetov. Predkladateľ teda musí na túto súťaž pozvať troch účastníkov. Musia opustiť miestnosť. A počas tejto doby by asistent pomocníka mal byť zdobený rúžom, čo najdesivejším a vložený pod stôl. Priestor pod stolom bude pokrytý špeciálnym listom. A políčka budú potrebné, aby zakryli hlavu asistenta prezentujúceho a dva vybrané objekty. Po tejto príprave môžete účastníkov spúšťať po jednom. Zmyslom súťaže je, že každý účastník musí bežať po miestnosti vysokou rýchlosťou, otvárať škatule a kričať na ich obsah. Prirodzene, schránka, pod ktorou je skrytá hlava asistenta moderátora, bude posledná. Ak sa zistí, efekt bude veľmi pôsobivý. Asistent tiež môže v okamihu otvorenia schránky srdečne kričať. Zábava z takejto súťaže je určite zaručená.

Súťaž v účesoch

Táto tvorivá súťaž bude vyžadovať veľa kaderníckych potrieb - gumičky, sponky, laky, farby na vlasy, mašličky a ďalšie. Myšlienka je taká, že účastníci si budú navzájom robiť vlasy. Všetko by malo byť zábavné a slávnostné. Vyhráva ten, kto dokáže najzaujímavejší účes urobiť rýchlejšie ako ktokoľvek iný. Tu je taká zábavná súťaž.

Odporúča: