Ako Ukladať Zábavnú Pyrotechniku

Obsah:

Ako Ukladať Zábavnú Pyrotechniku
Ako Ukladať Zábavnú Pyrotechniku

Video: Ako Ukladať Zábavnú Pyrotechniku

Video: Ako Ukladať Zábavnú Pyrotechniku
Video: Kedy používať zábavnú pyrotechniku? 2024, Smieť
Anonim

Skladovanie zábavnej pyrotechniky si vyžaduje osobitnú starostlivosť. S pyrotechnikou je lepšie nehrať zlé vtipy, inak máte šancu vyhodiť do vzduchu dom.

Ako ukladať zábavnú pyrotechniku
Ako ukladať zábavnú pyrotechniku

Inštrukcie

Krok 1

Skontrolujte sklad ohňostroja. Miestnosť musí byť dobre vetraná. Teplota by mala byť konštantná. Vyberte si strechu, ktorá je pevná a bez prasklín alebo trhlín, aby umožňovala ľahký prienik studeného vzduchu kedykoľvek počas roka.

Krok 2

Odstráňte všetky možné zdroje ohňa: zápalky, zapaľovače, baterky, kachle atď. Poistky a ističe by tiež nemali byť v mieste, kde budete držať ohňostroj.

Krok 3

Zabaľte ohňostroj do starých novín. Zábavnú pyrotechniku zabaľte tak, aby bola poistka zapaľovania pevne uzavretá. Vložte zábavnú pyrotechniku do škatule a vložte ju pod veko.

Krok 4

Krabicu so zábavnou pyrotechnikou umiestnite úplne hore. Pamätajte, že nedávajte zábavnú pyrotechniku do skriniek alebo skriniek. Stôl, na ktorom je umiestnená krabica so zábavnou pyrotechnikou, by sa mal premiestniť ďalej od okien a dverí. To môže pomôcť zabrániť slnečnému žiareniu v ohňostroji.

Krok 5

Vedľa skladu ohňostrojov umiestnite hasiaci prístroj. Ak dôjde k nehode, oheň môžete rýchlo a ľahko uhasiť ešte pred príchodom hasičov.

Odporúča: