Ako Si Vyrobiť Hračky Na Vianočný Stromček Vlastnými Rukami

Obsah:

Ako Si Vyrobiť Hračky Na Vianočný Stromček Vlastnými Rukami
Ako Si Vyrobiť Hračky Na Vianočný Stromček Vlastnými Rukami

Video: Ako Si Vyrobiť Hračky Na Vianočný Stromček Vlastnými Rukami

Video: Ako Si Vyrobiť Hračky Na Vianočný Stromček Vlastnými Rukami
Video: Елочные игрушки своими руками. ВЯЗАНАЯ ШАПОЧКА без спиц 2024, Apríl
Anonim

Ak tradičné ozdoby na vianočný stromček nie sú príjemné pre oči a chcete niečo nové, vytvorte si zelenú kozmetickú výzdobu vlastnými rukami pomocou toho, čo nájdete v krabičke na vyšívanie.

Ako si vyrobiť hračky na vianočný stromček vlastnými rukami
Ako si vyrobiť hračky na vianočný stromček vlastnými rukami

Inštrukcie

Krok 1

Zviažte drobné ponožky. Použite nite dvoch alebo troch farieb, pletené podľa štandardného vzoru na štyri pletacie ihlice, ale nahodené na malý počet očiek. Hotové prúžkované ponožky spojte saténovou stuhou, ktorú je možné prevliecť cez smrekovú vetvu. Ak je to žiaduce, ponožky môžu byť zdobené korálkami alebo korálkami. Rovnakým princípom môžete vytvoriť ornament z dvoch malých topánok, topánok.

Krok 2

Vytvorte jedinečné vianočné gule. Ako základ vezmite spálené žiarovky alebo loptičky na stolný tenis. Nakreslite na ne novoročné vzory akrylovými farbami alebo lakmi na nechty, ozdobte stužkami, korálkami, ozdobnými šnúrkami, gombíkmi. Skryte základňu lampy za okrúhly kus látky zviazaný pozdĺž obrysu stuhou, šiť slučku. Pri použití lepidla nezabudnite, že niektoré z nich zožerú plasty tenisovej loptičky.

Krok 3

Ozdobte stromček vianočnými anjelmi. Pripravte si lepenku so stranou 10 cm, vyrežte do nej okno vo vzdialenosti 1,5-2 cm od jedného okraja. Zložte malý priehľadný látkový obdĺžnik ako detskú harmoniku a vložte ho medzi okno a okraj lepenky. Hodvábnu niť na lepenke obmotajte cez látku, keď je dostatočná hrúbka, zafixujte všetky nite v okne samostatnou šnúrou. Odrežte lepenku, narovnajte tkaninu - to budú krídla anjela. V strede dĺžky odstrihnite nite, upravte ich, bude to sukňa. Pripojte hlavu vyrobenú z korálku. Nakreslite naň oči, zlepte vlasy z vlnených nití. Ozdobte anjela iskrami.

Krok 4

Kartón zrolujte do kužeľa, do ostrého konca vložte zdvojenú niť, zauzlite uzol, povytiahnite ho, toto je očko na zavesenie dekorácie. Prilepte guľaté dno na kužeľ. V kruhu opatrne položte farebnú pokovovanú niť alebo ozdobnú čipku a lepidlo. Začnite v hornej časti kužeľa a pravidelne meňte farbu. Dno vyložte touto niťou od okraja do stredu. Získate pruhovanú rybiu kosť.

Odporúča: