Ako Zdobiť Svadobné Auto

Obsah:

Ako Zdobiť Svadobné Auto
Ako Zdobiť Svadobné Auto

Video: Ako Zdobiť Svadobné Auto

Video: Ako Zdobiť Svadobné Auto
Video: zdobení auta 2024, Apríl
Anonim

Profesionálna výzdoba svadobnej korzety nie je lacným potešením. Je však celkom možné znížiť túto položku výdavkov v predvečer oslavy, postačí vyrobiť dekorácie pre auto vlastnými rukami.

Ako zdobiť svadobné auto
Ako zdobiť svadobné auto

Je to nevyhnutné

  • - tyl - 2m;
  • - umelé kvety;
  • - baliaca páska v zelenej a zlatej farbe;
  • - nožnice;
  • - lepiaca pištoľ;
  • - ľanová gumička.

Inštrukcie

Krok 1

Vystrihnite stuhu z kúska tylu, ktorého šírka by mala byť asi 30 - 40 cm a dĺžka - 2 m. Z ľanovej gumy, dlhej asi 30 cm, nastrihajte tri stuhy. Rozstrihnutý tyl preložte na polovicu a zviazajte do stredu ľanovou gumičkou. Okolo okrajov tylovej stuhy uviažte aj gumičku. Je to nevyhnutné, aby ste mohli šperky pripevniť k autu.

Krok 2

Zo zelenej baliacej pásky nastrihajte 8 pásov po 50 cm, zaviažte ich na tyl a snažte sa to urobiť v rovnakých dĺžkach. Rovnaké prúžky nastrihajte zo zlatej stuhy a zaviažte ich cez zelené. Konce uviazaných stužiek vytočte nožnicami.

Krok 3

Na miestach, kde sú stuhy zviazané, nalepte špeciálnou pištoľou umelé kvety. Ak nemáte lepiacu pištoľ, môžete kvety jednoducho prišiť na tyl. Dekorácia kapoty auta je pripravená.

Krok 4

Teraz musíte urobiť luky na zdobenie dverí auta. Za týmto účelom vyrežte z tylu dve stuhy široké 50 cm a dlhé 50 cm. Zhromaždite tyl pomocou „akordeónu“a zaistite ho v strede pomocou elastického pásu, ktorý priviažte na uzol. Spojte okraje pásky dohromady tak, aby ste získali úhľadnú tylovú rozetu. Okraje môžete pripevniť bežnou zošívačkou, alebo šiť niťou.

Mašle na zdobenie dverí automobilu
Mašle na zdobenie dverí automobilu

Krok 5

Upevnite baliace pásky na gumičku a konce otočte. Na zadnú stranu ruže pripevnite umelý kvet. Mašľa na ozdobu auta je hotová. Rovnakým spôsobom urobte aj druhý luk. Teraz môžete začať zdobiť svoje auto.

Krok 6

Viazajte gumičku umiestnenú v strede dekorácie tylovej kapoty na mriežke chladiča. Konce pripevnite k upevňovacím prvkom kapoty. Roztiahnite pásku.

Krok 7

Ak chcete pripevniť tylové rozety na rukovätiach automobilu, jednoducho prevlečte gumičku cez otvory a pevne ich zaviažte. Auto je pripravené na jazdu.

Odporúča: