Ako Osláviť Budúci Rok Kozy (ovce)

Ako Osláviť Budúci Rok Kozy (ovce)
Ako Osláviť Budúci Rok Kozy (ovce)

Video: Ako Osláviť Budúci Rok Kozy (ovce)

Video: Ako Osláviť Budúci Rok Kozy (ovce)
Video: Ovce 2024, Apríl
Anonim

Prichádza rok 2015, rok kozy podľa východného kalendára. Ako osláviť tento rok, aby priniesol iba šťastie?

Ako osláviť budúci rok kozy (ovce)?
Ako osláviť budúci rok kozy (ovce)?

Koza (Ovce) je dosť zdržanlivé, plaché zviera, preto by ste nemali organizovať hlučné večierky a početné sviatky. Oslávte Nový rok so svojimi najbližšími priateľmi alebo príbuznými usporiadaním útulných stretnutí. Môžete dokonca ísť na vidiek, bližšie k prírode.

Na stôl je podľa chutí symbolu roku 2015 vhodné položiť jedlá zo zeleniny a bylín. Nie je potrebné sa pripraviť o obvyklé šaláty, ale ozdobte ich lepšími bylinkami. Pridajte tiež syr a tvarohové jedlo.

Pamätajte, že nadchádzajúci rok je rokom kozy (ovce) z modrého dreva, túto farbu a materiál použite pri zdobení miestnosti a vytváraní svojho vlastného imidžu. Môžete napríklad položiť modré alebo modré obrúsky na stôl, vystrihnúť a nalepiť na okno snehové vločky z modrého alebo modrého papiera, zvoliť elegantné modré alebo zelené šaty pre dievčatá, modré košele alebo kravaty pre mužov. Rovnako budú fungovať modré rifle alebo jemné svetre z dobrej vlny.

Môžete sa pohrať aj s prvkom „dreva“- skutočným živým vianočným stromčekom, drevenými hračkami-symbolmi roka, drevenými dekoráciami alebo vyrezávanou drevenou krabičkou ako darček, všetko urobí, ak je vymyslené a vyrobené s dušou, a tiež vyzerá elegantne, pretože koza (ovca) je trochu vrtošivá, umelecká a má dobrý vkus.

Odporúča: